Gemeente Zedelgem is een criminele organisatie

Toen ik geen antwoord kreeg op mijn vorige brief, besloot ik om onderstaande brief af te leveren aan het onthaal van ©GEMEENTE ZEDELGEM.

Je kan deze hier downloaden in pdf formaat.

Hier en hier vind je de foto’s en namen, inclusief adressen en contactgegevens van de schuldigen. Zij worden bij deze dan ook formeel beschuldigd van fraude, diefstal, afpersing, samenzwering, slavernij en bendevorming.

Een mens is liefdevol, heeft empathie, compassie en is integer. Die bovenvermelde individuen zijn geen mensen. Laat staan dat ze een hart zouden hebben. Het zijn omlaaggevallen hersenloze incompetente ordervolgende robotten met een veel te groot ego die nog nooit gehoord hebben van logica, menselijkheid of empathie, die werken voor een criminele organisatie voor en in het belang van enkele heel duistere Satanische pedofiele, kindermoordende figuren die niets liever willen dan gehoorzame hersenloze slaven ipv vrije nadenkende mensen. Ze zijn totaal niet geïnteresseerd in het welzijn van hun medemens. Enkel in macht, geld, prestige, imago en andere onzin. Ze zijn zeer zwaar mentaal gestoord, psychopathisch en levensgevaarlijk en behoren bijgevolg alleen maar thuis in de zwaarste psychiatrische gevangenis.

Hun bewustzijn, als dat er al is, lijkt de afgelopen decennia weggelopen te zijn in ieder afvoerputje van vrijwel iedere instantie. Ze reageren daar, als dat al gebeurt, alsof ze op hun eigen facebookpagina zitten en of het om hun eigen portemonnee gaat, niet beseffend dat ze worden betaald door dezelfde mensen die hen nu om hulp vragen.

De drie bovenstaande alinea’s blijven staan tot ik al mijn bezittingen onbeschadigd terug heb.

Om alles wat zij gestolen hebben terug te kunnen kopen, is er veel geld nodig. Klik hier om een gift te doen.

Advertenties