VRIJHEID – een handleiding naar een vreedzame en vrijwillige maatschappij door Adam Kokesh

Onderstaande verscheen oorspronkelijk op achterdesamenleving.nl

Adam Kokesh heeft een helder boek geschreven over en met de titel: FREEDOM.  Joris is zo vriendelijk geweest om het te vertalen. De Nederlandse versie heet: VRIJHEID.

In dit boek zet Adam Kokesh helder uiteen hoe we naar een vreedzame en vrijwillige maatschappij kunnen overgaan. Kokesh legt duidelijk uit hoe veel mensen vandaag de dag dwang en geweld accepteren en zelfs actief ondersteunen zonder dat ze dit zelf heel bewust doorhebben.

Door mensen uit te leggen dat dwang en geweld nooit acceptabel is, ook niet als het in de vorm van een overheid komt kunnen we de wereld een stukje vreedzamer en vrijer maken voor eenieder.

vrijheid-624x440

De wijsheid in dit boek heeft de kracht om ons menselijke potentieel te ontsluiten en een samenleving neer te zetten die gebaseerd is op vreedzaamheid, zelfeigenaarschap en geweldloosheid.

Jij als vrij, mooi, onafhankelijk mens hebt onvervreemdbare rechten en bent je eigen baas! Je kunt doen wat je wilt met jouw lichaam en met de opbrengst van jouw arbeid. Alle menselijke omgang moet vrij zijn van geweld en dwang, en wij zijn vrij om naar onze rechten te leven, met respect voor de rechten van anderen.

Overheden vertrouwen op dwang en geweld, maar dwang is een slap alternatief voor innerlijke overtuiging. Toen je leerde: niet slaan, niet stelen en niet doodslaan, was dat niet: tenzij je voor de regering werkt. Overheden maken ons bang om ons te laten geloven dat wij ze nodig hebben, maar we ontgroeien het idee van overheden en laten ze achter ons.

Dit boek zal JOU de kracht geven om blijer, vrijer en gelukkiger te zijn, terwijl het je een positie geeft om mee te helpen ons lot te bepalen

Het boek is zowel te koop als vrij te lezen en downloaden op thefreedomline.nl Door een versie te kopen ondersteun je Joris en zijn goede werk. Joris vertaalde eerder ook het boek van Larken Rose met de titel: Het meest gevaarlijke geloof.

In onderstaande korte YouTube clip met Nederlandse ondertitels licht Adam Kokesh zelf zijn boek ook helder toe!

Ik heb het boek zelf met veel plezier gelezen en in mijn ogen is zulke informatie essentieel om op de lange termijn vooruitgang te maken als mensheid naar een vrijere en vreezamere maatschappij. Ik zou daarom zeggen lees het boek zelf en deel het met familie, vrienden en kennissen.

Aanverwante informatie en artikelen:

-) Websites thefreedomline.nl en thefreedomline.com
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) 5 simpele vragen om het meest gevaarlijk geloof te ontmantelen
-) Het einde van al het kwaad, het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij
-) Mark Passio lezing – The Natural Law
-) Een einde aan de slavernij, stap 3: Soevereiniteit & Verwarring

freedomfromgovernment

Advertenties